Antena 3 CNN Actualitate Raul, un elev din Drobeta-Turnu Severin, a fost admis la Universitatea Sorbona din Paris

Raul, un elev din Drobeta-Turnu Severin, a fost admis la Universitatea Sorbona din Paris

Performanță deosebită obţinută de un elev din Drobeta-Turnu Severin, care a fost admis la Universitatea Sorbona din Paris. Tânărul a aplicat pentru o ramură sportivă continuându-și, în felul acesta, visul de a deveni un nume în tenisul mondial.

de Adriana Drăghici    |    27 Iul 2023   •   11:26

Absolvent al Colegiului Național "Gheorghe Țițeica" din Drobeta Turnu Severin, Raul Ciocea a primit cu emoţii vestea că a fost acceptat să studieze la una dintre cele mai prestigioase universităţi din lume.

"Tenisul a devenit o pasiune pentru mine încă de mic, urmărindu-l pe Novak Djokovic, practic a devenit o obsesie. A fost dificil întrucât aveam nevoie de medii destul de mari la BAC, peste 9, şi am reuşit pentru că am învăţat foarte mult. Îmi doresc să continui cu tenisul acolo, să creez o carieră", a declarat Raul Ciocea.

Tânărul s-a remarcat prin pasiunea sa pentru limba franceză, iar acum are planuri mari să se stabilească în Franța și să urmeze o carieră în domeniul sportiv.

"Un copil talentat, un copil pe care Dumnezeu l-a înzestrat cu multe calităţi, printre care şi acest talent cu tenisul, un copil foarte inteligent şi care, cu ajutorul părinţilor, al celor din jur, a reuşit să ajungă acolo unde şi-a dorit. Nu ne gândeam vreodată să ajungă la această universitate de prestigiu. Este un vis devenit realitate, care sperăm să îi deschidă noi orizonturi", a explicat şi Nicu Spînu, antrenor de tenis.

Elevul a câștigat, de-a lungul timpului, patru trofee naționale la tenis.

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close