Antena 3 CNN Actualitate Război între Primarul Capitalei și ministrul Mediului: "E ministru sau e pamfletar?"

Război între Primarul Capitalei și ministrul Mediului: "E ministru sau e pamfletar?"

Război între Primarul Capitalei și ministrul Mediului: "E ministru sau e pamfletar?"
Sursa foto: Foto: Facebook / Gabriela Firea
15 Sep 2016   •   19:08

Bucureștiul are probleme grave de mediu pe care Primăria Generală a Capitalei trebuie să le rezolve, pentru că are pârghiile necesare și responsabilitatea să o facă, dar doamna primar general, Gabriela Firea, evită dialogul cu Ministerul Mediului din considerente pe care nu le înțeleg, a declarat, marți, pentru AGERPRES, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Cristiana Pașca Palmer.

”Nu știu ce s-a întâmplat, se pare ca doamna Firea s-a pierdut cu firea...”, a afirmat Pașca Palmer. Primarul Capitalei i-a dat replica ministrului: ”e ministru sau e pamfletar?”, a replicat Gabriela Firea, într-o intervenție telefonică în emisiunea La Ordinea Zilei, realizată de Radu Tudor.

”Avem grupuri de lucru, am lucrat cu Ministerul Mediului, cu Garda de Mediu, nu am înțeles reacția ministrului. Ori nu putea, ori avea un program încărcat, ori era în străinătate. I-am cerut azi să ne vedem la Primărie, nu a vrut. Nu cred că e o atitudine greșit să vină la Primărie să discutăm. I-am oferit o soluție neutră, un mic dejun de lucrul marți. Nu e nimic exploziv nimic, situația e sub control. Am discutat și la Bruxelles despre groapa de la Glina, despre incinerator. Sper ca doamna ministru, chiar dacă nu mă simpatizează personal. Înțeleg că e și pamfletar sau se ocupă de problemele de mediu? O aștept luni la o ședință de lucru a comandamentului, sau marți, la mic dejun.”, a spus Gabriela Firea la Antena 3.

 

×
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close