Antena 3 CNN Actualitate Război în Ministerul Afacerilor Interne. Dumitru Coarnă: Carmen Dan este groparul MAI

Război în Ministerul Afacerilor Interne. Dumitru Coarnă: Carmen Dan este groparul MAI

Război în Ministerul Afacerilor Interne. Dumitru Coarnă: Carmen Dan este groparul MAI
31 Iul 2017   •   10:06

Continuă războiul dintre MAI și liderul sindical Dumitru Coarnă. 

Acesta a afirmat că unii poliţişti au fost lăsaţi să se pensioneze cu încălcarea prevederilor legale în vigoare pentru a fi apoi reangajaţi ca personal contractual în minister, înainte ca Guvernul să modifice prin OUG condiţiile de pensionare care vor duce la scăderea pensiilor din sectorul de apărare şi ordine publică, iar MAI l-a contrazis.

Astăzi, Dumitru Coarnă a lansat noi atacuri la adresa ministrului Carmen Dan, după ce oficialul a afirmat că liderul sindical are ”un limbaj dublu”.

”Este groparul Ministerului de Interne. Doamna ministru lucrează pe text, eu lucrez pe informații. Vă dau o probă certă? La 44 de ani s-a pensionat la cerere. La cerere! Distrug pensia celor care muncesc în stradă. Bălteanu, l-au pensionat la 43 de ani. Popescu Alina. Unii lucrează la dublu. Și cu pensie și cu salariu (...) Dacă a ajuns să spună că eu sunt nu știu cum, îi recomand să plece (...) Vreau să le transmit că au adus poliția națională de râsul țării. Dacă facem o lege cum a gândit Carmen Dan cu Olguța și Vâlcov, eu am voie să trec pe roșu, dumneavoastră nu. La polițiștii locali din Iași le-au făcut 7.000 salariul de încadrare. Un tehnician criminalist cu 15 ani vechime are undeva la 2.000-2.2200 de lei. Vedeți diferențele? Asta a făcut guvernul PSD. Nu mi-e teamă de ei. Au încercat de mult să mă aresteze” a spus Dumitru Coarnă.

×
Subiecte în articol: pensionari razboi carmen dan dumitru coarna
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close