Antena 3 Actualitate Război între Liviu Dragnea și Mugur Isărescu. „Politica monetară trebuie realizată în urma unui dialog constant cu Parlamentul şi Guvernul”

Război între Liviu Dragnea și Mugur Isărescu. „Politica monetară trebuie realizată în urma unui dialog constant cu Parlamentul şi Guvernul”

29 Mar 2018   •   17:37
Război între Liviu Dragnea și Mugur Isărescu. „Politica monetară trebuie realizată în urma unui dialog constant cu Parlamentul şi Guvernul”

Război total între Liviu Dragnea si Guvernatorul BNR. Liviu Dragnea a dezvăluit că a comunicat cu Mugur Isarescu prin scrisori. Intrebat de ce nimeni de la PSD nu a mers la Comisia economică , acolo unde a fost audiat guvernatorul, seful PSD a spus că probabil social democratii nu au avut incredere in Isarescu. 

 

„ Am vorbit ieri cu guvernatorul BNR. M-a sunat şi mi-a spus că mi-a trimis răspuns la scrisoare. O să o studiez azi sau mâine, pentru că nu am avut timp şi apoi voi face public şi ce i-am transmis eu, în detaliu. Politica monetară trebuie realizată în urma unui dialog constant cu Parlamentul şi Guvernul. Noi suntem dispuşi să dezbatem motivul pentru care s-a mărit inflaţia şi cum influenţează politica de refinanţare şi ce efecte are asupra activităţii economice în general”, a spus Liviu Dragnea. 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close