Antena 3 CNN Actualitate Război între primării, câştigă bucureştenii: Taxele de parcare nu se majorează

Război între primării, câştigă bucureştenii: Taxele de parcare nu se majorează

Război între primării, câştigă bucureştenii: Taxele de parcare nu se majorează
Sursa foto: parcare
05 Ian 2010   •   22:02

Război în declaraţii între primăria Bucureşti şi primăriile de sector pe tema majorării taxelor pentru locurile de parcare. Edilii de la Capitală dau vina, pentru creşterea taxelor, pe primarii de sector. Aceştia neagă şi spun că este posibil chiar să nu aplice majorările. În urma scandalului, primăria generală a anunţat că tarifele nu vor creşte.

Bucureştenii au aflat din primele zile ale anului că vor avea de plătit taxe mult mai mari pentru locurile de parcare de reşedinţă, în comparaţie cu anul trecut. Chiar şi de trei ori mai mult, în anumite zone ale oraşului. Oamenii au reclamat situaţia, iar Primăria generală s-a spălat pe mâini şi a emis un comunicat în care a dat vina pe edilii de la sectoare.
?Precizăm că aceste taxe au fost majorate la propunerea primăriilor de sector? se arată în documentul dat publicităţii.

Primarii de sector contrazic acest comunicat. Aceştia afirmă că nu intră în atribuţia lor modificarea taxelor pentru locurile de parcare. Edilul de la sectorul 4, Cristian Popescu Piedone susţine chiar că nu va aplca majorările.

Până la urmă, scandalul a avut un efect. Primăria Capitalei a anunţat că la următoarea şedinţă a Consiliului general, edilii vor propune revenirea la vechea taxă pentru parcarile de reşedinţă.

Antena 3

×
Subiecte în articol: parcare taxa primarie
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close