Antena 3 CNN Actualitate Război pe față după controalele de pe litoral. Șeful OPC Constanța răspunde atacurilor premierului Tudose

Război pe față după controalele de pe litoral. Șeful OPC Constanța răspunde atacurilor premierului Tudose

Război pe față după controalele de pe litoral. Șeful OPC Constanța răspunde atacurilor premierului Tudose
20 Iul 2017   •   13:11

Război pe faţă între premierul Tudose şi şeful Protecţiei Consumatorilor din Constanţa. Mihai Tudose este acuzat că apără interesele patronilor de pe litoral, în detrimentul consumatorilor.

Asta după ce primul-ministru a declarat că inspectorii OPC nu respectă legea prevenţiei şi fac controale abuzive.

”Nu îmi plac acei eroi de peste noapte care se trezesc foarte brusc că ei sunt salvatorii naţiei şi care taie în carne vie chiar şi acolo unde nu e cazul, neaplicând nici legislaţia în vigoare pe legea prevenţiei. Bineînţeles acolo unde sunt cazuri flagrante, cu alimente stricate, spaţiu de cazare de orice altceva numai de turist nu, evident că măsurile drastice se impun şi pot fi date şi ca exemplu”, a spus Mihai Tudose.

La rândul său, șeful OPC Constanța, Horia Constantinescu a răspuns: „Lovitura de imagine primită de acest comisariat şi automat de mine, mă obligă la o analiză amanunţită a activităţii şi o eventuală demisie de onoare. Eu reprezint Guvernul şi acesta m-a acuzat, prin vocea primului ministru, că fac tâmpenii şi rău litoralului”.       

Contactat telefonic la Antena 3, Horia Constantinescu a declarat că, potrivit unui raport al instituției, doar cinci la sută din cei controlați de OPC Constanța au avut derapaje grave și nu s-au pregătit deloc pentru sezonul turistic. Mai mult, el a subliniat că instituția OPC-ului nu poate deveni „o autoritate de publicitate a litoralului românesc”, ci are obligația să spună ce a descoperit. 

 


 

×
Subiecte în articol: mihai tudose
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close