Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor, despre ruşii care sărbătoresc la Moscova anexarea Crimeei: "Un spectacol absolut respingător pe care Vladimir Putin şi-l organizează singur"

Radu Tudor, despre ruşii care sărbătoresc la Moscova anexarea Crimeei: "Un spectacol absolut respingător pe care Vladimir Putin şi-l organizează singur"

Zeci de mii de ruşi sărbătoresc pe stadion cei 8 ani de la anexarea Crimeei. Radu Tudor, analist militar, a comentat acest demers şi a explicat efectele catastrofei umanitare produse de războiul Rusiei în Ucraina.

Radu Tudor, despre ruşii care sărbătoresc la Moscova anexarea Crimeei: "Un spectacol absolut respingător pe care Vladimir Putin şi-l organizează singur"
de Claudia Popovici    |    18 Mar 2022   •   17:25

În timp ce zeci de mii de ruşi sărbătoresc pe stadion, armata rusă bombardează la 65 de km la granița cu Polonia.

"Ceea ce vedem acum este un spectacol absolut respingător în stil nord-coreean pe care Vladimir Putin şi-l organizează singur.

A ajuns să-şi aducă aplaudaci şi să se laude singur pentru crimele abominabile săvârșite în Ucraina.

Capitala Kiev a înregistrat moartea a 550 de copii

În timp ce copii mor pe capete în ţara invadată de Rusia, în timp ce femeile însărcinate sunt ucise de rachetele trase de armata lui Vladimir Putin.

În timp ce războiul produce o suferință imensă într-o ţară independentă Vladimir Putin râde şi se bucură pe un stadion unde au venit aplaudacii săi plătiți să facă cel mai respingător spectacol.

Zeci de mii de ruşi sărbătoresc pe stadion cei 8 ani de la anexarea Crimeei | Teroarea şi bombardamentele continuă în Ucraina 

Cred că o bună parte dintre cetățenii Federaţiei Ruse ştiu ce se întâmplă în Ucraina.

Unii cred că aşa trebuie să fie, că trebuie omorați civilii cu rachetele şi Ucraina nu are dreptul la existență.

Alţii protestează şi bilanțul de până acum este de 18.000 de arestări şi rețineri de cetăţeni ruşi care au protestat împortrivă războiului.

Şi mai există un procent de populaţie care îl adoră pe Vladimir Putin tocmai pentru că este o mână forte, un dictator.

Ei nu au dat niciodată doi bani de libertate, ci îi interesează să aibă un individ care stârnește spaimă şi groază şi care ameninţă Occidentul. (...)

Putin: "Din dragoste creștină a trebuit să-i salvăm pe fraţii noştri din Donbass."

Are el de a face cu creștinismul, are el de a face cu astfel de valori? Creștinismul înseamnă înainte de toate să salvezi vieţi, nu să le distrugi, să ajungi la perpetuarea vieţii, nu la terminarea ei. Din păcate Rusia depășește orice fel de imaginație în materie de dictatura", spune Radu Tudor, analist militar, la Antena 3. 

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close