Antena 3 CNN Actualitate Război cu săbii, pietre și securi într-un sat din Vaslui, soldat cu un mort și mai mulți răniți

Război cu săbii, pietre și securi într-un sat din Vaslui, soldat cu un mort și mai mulți răniți

Un tânăr a murit și alții au ajuns la spital, noaptea trecută, după un război între două grupări de tineri din Vaslui. Totul s-a petrecut în satul Horga, comuna Epureni, acolo unde mai mulți indivizi din alte comune au intrat în casele rivalilor și au început să îi lovească.

Război cu săbii, pietre și securi într-un sat din Vaslui, soldat cu un mort și mai mulți răniți
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    29 Aug 2020   •   13:15

Casele familiei Maftei (ai căror fii sunt cunoscuți pe plan local sub numele de "Frații Dinamită") au fost luate cu asalt de mai mulți tineri din comunele Zorleni, Banca și Epureni, în semn de răzbunare pentru alte scandaluri la care au participat și au luat bătaie de la frații Maftei.

Totul a începutu în jurul orei 23.30, atunci când mai mulți tineri din Zorleni, Banca și Epureni au mers în satul Horga și au început să arunce cu pietre în casele fraților "Dinamită".

După ce au spart geamurile și acoperișurile caselor, tinerii înarmați cu săbii, bâte și cuțite au intrat în case în căutarea rivalilor, acolo unde erau așteptați de indivizi înarmați cu bâte, topoare și securi.

Războiul interlopilor de la țară a durat zeci de minute, timp în care tinerii s-au bătut, s-au alergat și s-au înjunghiat. În urma scandalului, unul dintre tinerii care au atacat cele două case a fost lovit cu o secure în spate și a murit pe loc.

Alții au fost răniți și au ajuns la spital, iar în zonă au ajuns în scurt timp polițiștii, mascații, dar și echipaje medicale care i-au transportat pe "războinici" la spital, notează vremeanoua.ro.

Procurorii și polițiștii au deschis o anchetă pentru omor, tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe.

×
Subiecte în articol: Horga Epureni Vaslui
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close