Antena 3 CNN Actualitate Răzbunare eşuată: Un copil a fost răpit din greşeală dintr-o grădiniţă din Bacău

Răzbunare eşuată: Un copil a fost răpit din greşeală dintr-o grădiniţă din Bacău

 Răzbunare eşuată: Un copil a fost răpit din greşeală dintr-o grădiniţă din Bacău
Sursa foto: Foto: Mediafax
30 Mar 2011   •   08:24
Un copil a fost răpit dintr-o grădiniţă din Bacău, pe fondul unei dispute între două familii de romi. Numai că răpitorii au făcut o greşeală: au luat un alt băiat cu acelaşi nume. Poliţia a reuşit să dea de urma răpitorilor iar aceştia riscă acum ani grei de închisoare.

Răpirea a fost pusă la cale după ce un rom din familia Stănescu din Bacău ar fi inselat un alt rom de la Suceava cu 50.000 de lei într-o afacere cu fier vechi. Suceveanul şi-a adunat rudele şi a mers la Bacău ca să-şi facă dreptate. A aflat că cel care i-a păcălit are copilul la grădiniţă şi a decis să-l răpească. Numai că, din greşeală, a luat copilul altei familii cu acelaşi nume.

Câteva ore mai târziu, răpitorii au sunat la familia Stănescu şi au cerut suma de 50.000 de lei care pretindeau că li se datorează. Au stabilit o întâlnire în jurul orei 20.00, în parcarea unui hotel, pentru a primi banii şi a face schimbul. Ei nu ştiau însă că răpiseră un alt băiat şi că pe urmele lor se aflau poliţiştii care i-au luat ca din oală.

Patru persoane au fost reţinute pentru lipsire de libertate. Daca vor fi găsite vinovate, acestea vor primi o pedeapsa cuprinsa între 7 si 15 ani de inchisoare.
 

×
Subiecte în articol: Bacău rapire gradinita copil romi
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close