Antena 3 CNN Actualitate Razie rutieră de amploare în București și Ilfov | Tzancă Uraganu și Andrew Tate, printre cei surprinși

Razie rutieră de amploare în București și Ilfov | Tzancă Uraganu și Andrew Tate, printre cei surprinși

Tzancă Uraganu a făcut show în fața camerelor de filmat când a fost oprit de polițiști în trafic. El a transmis șoferilor să nu se urce băuți și drogați la volan și să respecte, de asemenea, regulile de circulație. Tot în trafic, a fost oprit și Andrew Tate.

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Feb 2024   •   08:50

Tzanca Uraganu a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Cântăreţul i-a îndemnat pe şoferi să respecte regulile de circulaţie cu stricteţe.

”Pot să se întâmple multe nenorociri. Deci nu beți la volan și, mai ales, de droguri meritați arestați care vă drogați la volan. Faceți ce vreți dacă vreți, dar stați în casă”, a spus Tzanca Uraganu.

După ce a suflat în etilotest, iar aparatul a indicat zero, Tzanca Uraganu le-a dat un sfat celorlalți șoferi.

”Salut toată România! Și țineți cont de ce v-am spus. Nu faceți prostii la volan să aveți o viață liniștită ca Tzancă Uraganu”, a fost mesajul cântărețului de manele.

Andrew Tate, oprit de polițiști în trafic

În trafic a fost oprit şi Andrew Tate. Şi el a fost testat cu aparatul etilotest şi cu cel drugtest. Poliţiştii i-au explicat în limba engleză procedura verificării. Într-un final rezultatele au fost negative şi în cazul lui.

”Aveţi aici un burete, pe care trebuie să-l puneţi în gură pentru aproximativ 4-5 minute. Acesta vă va absorbi saliva şi în rest nu mai trebuie să faceţi nimic”, i-a explicat polițistul lui Andrew Tate.

După ce l-au testat, poliţiştii i-au supus autoturismul unui control cu un echipaj canin. Nici aceste verificări nu i-au impus probleme milionarului britanic.

Alţi şoferi nu au fost la fel de norocoşi. Zeci dintre cei opriţi de poliţişti au rămas fără permis de conducere.

×
Subiecte în articol: Tzanca Uraganu Andrew Tate razie
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close