Antena 3 Actualitate Razie de amploare a Poliției în barurile din apropierea școlilor. Ce au pățit zeci de elevi

Razie de amploare a Poliției în barurile din apropierea școlilor. Ce au pățit zeci de elevi

de S.T.    |    01 Apr 2016   •   18:50
Razie de amploare a Poliției în barurile din apropierea școlilor. Ce au pățit zeci de elevi Foto: Facebook/ Politia Romana - www.politiaromana.ro

Zeci de elevi care ar fi trebuit să se afle la ore au fost identificaţi în barurile din vecinătatea unităţilor de învăţământ, în cadrul unei razii a Poliţiei, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Daniela Gheorghiescu.

Pe timpul desfăşurării acţiunii, poliţiştii au constatat şi aplicat 5 sancţiuni contravenţionale, însumând 5.200 lei, pentru fapte prevăzute şi sancţionate de Legea nr.12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva faptelor de comerţ ilicite şi respectiv Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, scrie politiarutiera.ro.

Potrivit Poliţiei, aspectele constatate cu prilejul desfăşurării acţiunii vor face obiectul unei informări către reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Botoşani.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close