Antena 3 CNN Actualitate Razie de amploare în București! Poliţiştii au verificat sute de autovehicule și au aplicat amenzi uriașe

Razie de amploare în București! Poliţiştii au verificat sute de autovehicule și au aplicat amenzi uriașe

A fost razie de amploare în București. Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a organizat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 40 de filtre în diferite puncte din oraş.

Razie de amploare în București! Poliţiştii au verificat sute de autovehicule și au aplicat amenzi uriașe
Sursa foto: Agerpres
de Silvia Țigănilă    |    20 Sep 2020   •   10:55

200 de poliţişti au verificat peste 720 de autovehicule, au legitimat 890 de persoane şi au aplicat amenzi în valoare de peste 20.500 de lei.

Au fost 40 de filtre în diferite puncte din Capitală

”La locaţii au acţionat peste 200 de poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, Serviciilor de Ordine Publică, Investigaţii Criminale, Poliţie Canină dar şi luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale. În urma controalelor ce au vizat verificarea respectării normelor legale de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice precum şi a legislaţiei privind regimul rutier, poliţiştii au verificat peste 720 de autovehicule, au legitimat 890 de persoane şi au aplicat amenzi în valoare de peste 20.500 de lei”, a transmis Poliţia Capitalei.

Au fost reţinute 5 certificate de înmatriculare şi trei permise de conducere, iar un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a condus un autoturism pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat.

Acţiunile vor continua pentru siguranţa cetăţenilor , transmite Poliția Capitalei.
 

×
Subiecte în articol: razie politisti autovehicule

În Gura Presei cu Mircea Badea | Luni-Joi, 24:00, Duminică, 23:00

Mircea Badea, despre aderarea României la Schengen

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close