Antena 3 CNN Actualitate Razie de amploare pe străzile din Bucureşti! Şoferi prinşi băuţi şi drogaţi la volan

Razie de amploare pe străzile din Bucureşti! Şoferi prinşi băuţi şi drogaţi la volan

A fost razie de amploare pe străzile Capitalei. Festivalul Summer Well a venit la pachet şi cu o serie de controale în rândul participanţilor la trafic. Poliţiştii Brigăzii Rutiere împreună cu toate echipajele de la secţiile de poliţie au ieşit noaptea trecută pe străzi, unde au verificat şoferii dacă au băut sau dacă au consumat substanţe interzise înainte de a se urca la volan.

Razie de amploare pe străzile din Bucureşti! Şoferi prinşi băuţi şi drogaţi la volan
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    14 Aug 2022   •   08:56

Un șofer a fost prins în Sectorul 1 drogat la volan, fără permis de conducere, iar polițiștii i-au găsit și substanțe interzise în mașină.

Zeci de echipaje de poliție au împânzit Bucureștiul și au controlat fiecare șofer în parte.

Până la miezul nopții mai mulți șoferi au rămas pietoni, după ce au fost prinși băuți sau drogați la volan.

"Un bărbat în vârstă de 41 de ani a condus autoturismul pe o stradă din Sectorul 5, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pentru consumul substanțelor psihoactive. Un bărbat în vârstă de 54 de ani motociclist, a fost depistat în zona Piața Victoriei conducând o motocicletă, iar în urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost pozitiv", a declarat Radu Gătan, comsiar-şef Brigada Rutieră.

Brigada Rutieră organizează frecvent astfel de acțiuni, mai ales că principala cauză a accidentelor din România este consumul de alcool. 

×
Subiecte în articol: şoferi București razie
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close