Antena 3 CNN Actualitate Razie în Capitală. 45 de persoane care trăiau ilegal într-o clădire, evacuate (VIDEO)

Razie în Capitală. 45 de persoane care trăiau ilegal într-o clădire, evacuate (VIDEO)

Razie în Capitală. 45 de persoane care trăiau ilegal într-o clădire, evacuate (VIDEO)
Sursa foto: razie
26 Aug 2009   •   09:12

Razie de amploare în Bucureşti, în această dimineaţă. Oamenii legii au evacuat o casă din centrul Capitalei, ocupată abuziv de nu mai puţin de 45 de persoane. La faţa locului au intervenit şi reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă care au verificat starea de sănătate a celor 28 de copii care locuiau în acel imobil.
Autorităţile spun că evacuarea imobilului era necesară pentru a diminua infracţionalitatea în zonă.

Cei 45 de oameni, care locuiau în clădire fără forme legale vor fi trimişi fie înapoi în localităţile de domiciliu, fie în centrele sociale. Situaţia este cu atât mai gravă întrucât printre locatari se aflau 28 de copii, cu vârste cuprinse între 6 luni şi 14 ani. Aceştia vor fi repartizaţi la rândul lor în centrele maternale, urmând ca părinţii lor să fie decăzuţi din drepturi.

Mai mult, proprietarul clădirii unde locuiau fără forme legale cele 45 de persoane va fi amendat din nou, iar imobilul va trece în administrarea statului, urmând ca spaţiul să fie alocat celor care îndeplinesc condiţiile necesare pentru a primi locuinţe. Asta însă nu înainte ca imobilul, care consitituia un adevărat focar de infecţie, să fie salubrizat.



Antena 3

×
Subiecte în articol: razie copii
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close