Antena 3 CNN Actualitate Razie la China Town-ul inaugurat de Boc: Magazinele nu ar elibera bonuri fiscale

Razie la China Town-ul inaugurat de Boc: Magazinele nu ar elibera bonuri fiscale

Razie la China Town-ul inaugurat de Boc: Magazinele nu ar elibera bonuri fiscale
Sursa foto: Foto: INTACT Images
21 Iul 2011   •   11:03

Garda Financiară Bucureşti  face un control la China Town din Afumaţi. Complexul a fost inaugurat în urmă cu două zile de premierul Emil Boc. Se pare în anumite magazine din complexul chinezesc se comercializează produse fără a se elibera bonuri fiscale.

Garda Financiară Bucureşti verifică dacă firmele din China Town respectă toate cerinţele legale. Asta după ce presa centrală a relatat că magazinele deschise în urmă cu două zile vând fără să deţină case de marcat şi fără să emită bonuri fiscale.

 


"Verificăm toate contractele încheiate, care dintre actele de comerţ se desfăşoară în regim en-detail şi care en-gros. O să fie un prilej bun să ne documentăm şi asupra activităţii desfăşurate în acest complex", a declarat Constantin Teodor, comisar şef adjunct la Garda Financiară Bucureşti, citat de Mediafax. El a adăugat că doar 30% din standuri sunt ocupate în acest moment.

Complexul China Town România a fost inaugurat marţi, la Afumaţi, în apropiere de Bucureşti. La eveniment a fost prezent şi premierul României, Emil Boc.


×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close