Antena 3 CNN Actualitate Razie la taxiurile din zona aeroportului din Otopeni. Au fost reţinute 14 certificate de înmatriculare

Razie la taxiurile din zona aeroportului din Otopeni. Au fost reţinute 14 certificate de înmatriculare

Razie la taxiurile din zona aeroportului din Otopeni. Au fost reţinute 14 certificate de înmatriculare
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de N.B.    |    23 Noi 2012   •   18:12

Poliţiştii rutieri au aplicat aproximativ 50 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 14 certificate de înmatriculare în urma une verificări în zona Aeroportului Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti, informează Mediafax.

Poliţia Rutieră, în colaborare cu RAR au efectuat, vineri, o acţiune în zona Aeroportului Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti, având ca scop verificarea legalităţii activităţii de transport persoane în regim de taxi.

În timpul acţiunii, au fost controlate 162 de autoturisme, fiind aplicate 48 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 13 la Legea 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere, în valoare de 8.800 de lei, 34 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare de 11.900 de lei, şi una la alte acte normative, în valoare de 1.000 de lei

În ultima perioadă poliţiştii au intensificat controalele autoturismelor din zona aeroportuară, ca urmare a uciderii unei studente japoneze de către un bărbat care a acostat-o, spunându-i că o va ajuta să ia trenul spre Craiova, destinaţia străinei. Studenta a fost urcată într-un taxi, care i-a lăsat pe aceasta, împreună cu bărbatul, la marginea unei păduri. Ulterior, fata a fost găsită sugrumată, fiind indicii că a fost violată.

×
Subiecte în articol: razie Poliţia Rutieră verificare amenzi
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close