Antena 3 CNN Actualitate Razie de amploare în mall-uri, la terase și în restaurante

Razie de amploare în mall-uri, la terase și în restaurante

Poliția din București a verificat dacă sunt respectate măsurile de igienă și de distanțare în mall-uri.

Razie de amploare în mall-uri, la terase și în restaurante
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Țigănilă    |    27 Ian 2021   •   10:30

Razie amplă în mall-urile din Capitală. La doua zile de la deschiderea zonelor de luat masa, polițiștii au verificat dacă sunt respectate regulile impuse pe timp de pandemie la fast-food-uri.

Controale au fost făcute şi la restaurantele și terasele din mall-uri. În total, poliţiştii au dat 17 amenzi care au însumat 18 mii de lei. Au fost însă și persoane care au scăpat doar cu un avertisment.

Razie amplă în mall-uri, dar și la terase și în restaurante

Și tinerii aflați la terase au fost luați la întrebări. Controalele polițiștilor şi jandarmilor din Capitala au vizat și sălile de cinema și instituțiile de spectacole.

Coronavirus în România, 26 ianuarie 2021. Aproape 3.000 de cazuri și peste 1.000 pacienți la ATI

Grupul de Comunicare Strategică a publicat ultimul bilanţ al pandemiei de COVID-19, iar ultimele date arată că au fost înregistrate 2.877 cazuri noi cazuri cazuri noi, 97 decese, 1.002 pacienți la ATI, în România, în ultimele 24 de ore.

Până marți, 26 ianuarie 2021, pe teritoriul României, au fost confirmate 715.438 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 658.595 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.877 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. 

Până marți, 17.938 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

×
Subiecte în articol: razie mall restaurante
Parteneri
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a aterizat în România
x close