Antena 3 CNN Actualitate Razie de amploare în București. Zeci de șoferi au rămas fără permisul de conducere

Razie de amploare în București. Zeci de șoferi au rămas fără permisul de conducere

A fost razie în București. Poliţiştii de la rutieră au ieşit pe străzi să verifice dacă şoferii respectă legea.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mar 2024   •   12:24

În urma activităților de control desfășurate, agenţii au aplicat peste 50 de sancțiuni şi au reţinut mai multe permise de conducere, după ce şoferii nu au respectat regulile de circulaţie.

”Un bărbat în vârstă de 34 de ani a condus un autovehicul pe șoseaua Gării Cățelu, iar în urma controlului efectuat împreună cu un inspector din cadrului Registrului Auto Român s-a constatat faptul că avea tubulatura modificată, airbag-urile nefuncționale și anvelope de alte dimensiuni.

Conducătorul auto a fost sancționat cu amenzi în valoare de 2.640 de lei. Față de acesta s-a dispus măsura suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile, precum și reținerea certificatului de înmatriculare”, a declarat Andra Arsintescu, purtător de cuvânt Brigada Rutieră.

Un alt șofer a aflat că mașina pe care o folosește zilnic la serviciu are numeroase probleme. Cu toate acestea, bărbatul a făcut haz de necaz.

”E mașina stricată. E a frățiorului meu. Frate, să vezi omor ce-ți dau”, a declarat bărbatul.

Important de menționat este faptul că, în astfel de situații, este extrem de important, dacă vă oprește Poliția, să aveți talonul auto la îndemână. La fel ca asigurarea sau permisul de conducere. 

Șoferii care circulă fără toate documentele la ei riscă amenzi uriașe, potrivit Codului Rutier.

×
Subiecte în articol: razie poliție şoferi București
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close