Antena 3 Actualitate Razie a poliției la restaurantele și pub-urile din centrul vechi al Capitalei. Ce au descoperit autoritățile

Razie a poliției la restaurantele și pub-urile din centrul vechi al Capitalei. Ce au descoperit autoritățile

de S.T.    |    18 Dec 2015   •   11:18
Razie a poliției la restaurantele și pub-urile din centrul vechi al Capitalei. Ce au descoperit autoritățile Foto: politiaromana.ro

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice au efectuat acțiuni în restaurantele și pub-urile din zona centrală a Bucureștiului.

„La data de 18 decembrie a.c., sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au acționat în restaurantele și pub-urile din zona centrală a Bucureștiului, pentru a verifica modul în care sunt respectate prevederile legale referitoare la comercializarea produselor de larg consum.

Pentru neregulile constatate la agenţii economici verificaţi, poliţiştii au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare 5.000 de lei.

De asemenea au fost ridicate probe și contraprobe din 10 soiuri de vin, ce era comercializat vrac, pentru a se stabili dacă sunt contrafăcute.

Totodată, au fost distruse 3,5 kilograme de carne care aveau termenul de valabilitate expirat”, arată un comunicat al Poliției Române.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close