Antena 3 CNN Actualitate Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, anunță: „De la Sibiu până la Nădlac se va circula în regim de autostradă”

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, anunță: „De la Sibiu până la Nădlac se va circula în regim de autostradă”

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, anunță: „De la Sibiu până la Nădlac se va circula în regim de autostradă”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    08 Iul 2019   •   10:03

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat la Antena 3 că premierul Viorica Dăncilă va decide, în perioada următoare, care este autostrada ce se va realiza în această guvernare cu finanţare de la stat, după ce i-a transmis trei propuneri din care să aleagă.

„Eu am vrut să facem pe buget de stat autostrada Ploiești-Brașov. Tocmai de aceea semnasem în septembrie 2017 acea bucățică mică de autostradă de la Brașov la Cristian, cei 6 km tocmai ca să creez să zicem așa un fel de presiune, cu ghilimelele de rigoare, să facem și restul autostrăzilor tot pe buget de stat. Dânsul (Mihai Tudose - n.red.) voia să luăm un împrumut de la Banca Mondială de 30 de milioane de euro să revizuim studiul de fezabilitate. Credeți-mă, dacă mai venim și vorbim de studii de fezabilitate, în condițiile în care avem dosare, avem stive...Dacă le-am pune unul lângă altul, am face o autostradă doar din hârtie”, a spus Răzvan Cuc.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a dat asigurări la Antena 3 că la sfârșitul lunii iulie, dacă vremea va permite, se vor deschide tronsoanele 3 și 4 Lugoj-Deva.

„Dacă ne ajută și vremea, vom deschide tronsoanele 3 și 4 Lugoj-Deva. Deci, de la Sibiu până la Nădlac se va circula în regim de autostradă”, a spus Răzvan Cuc, luni, la „Previziuni”.

 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close