Antena 3 Actualitate Răzvan Dumitrescu: Se va dovedi că noi emitem şi ne producem proprii bani. Nu depindem de bani aduşi de acasă de patroni

Răzvan Dumitrescu: Se va dovedi că noi emitem şi ne producem proprii bani. Nu depindem de bani aduşi de acasă de patroni

08 Aug 2014   •   20:56

Realizatorul "Subiectiv", Răzvan Dumitrescu, a afirmat, în ediţia specială de vineri seară, că, în urma deciziei magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti de a pune sechestru pe averea familiei Voiculescu, jurnaliştii Antena 3 vor dovedi că îşi produc proprii bani, aşa cum a fost întotdeauna.

"Se va dovedi de fapt, cu confiscarea sau fără confiscarea acestui sediu, că noi emitem şi ne producem proprii bani, că noi ne-am luat banii din piaţă. Că, dvs., uitându-vă la noi, ne-aţi dat posibilitatea să fim sine stătători şi să nu depindem de banii aduşi de acasă de patroni", a declarat Răzvan Dumitrescu.

"Nu bani aduşi de acasă de patroni. Ci bani obscuri care finanţează alte televiziuni fără rating, că nimeni nu aduce bani de acasa într-o gaură neagră. Peste tot patronul face să funcţioneze acea întreprindere", a precizat Oana Stancu, invitată în emisiune.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close