Antena 3 CNN Actualitate Răzvan Nicolescu, propunerea Comisiei Europene la şefia Agenţiei Internaţionale pentru Energie

Răzvan Nicolescu, propunerea Comisiei Europene la şefia Agenţiei Internaţionale pentru Energie

Răzvan Nicolescu, propunerea Comisiei Europene la şefia Agenţiei Internaţionale pentru Energie
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Dec 2014   •   10:23

Ministrul remaniat al Energiei, Răzvan Nicolescu, care şi-a anunţat ieri, într-o postare pe Facebook, demisia din Guvern, ar putea ajunge la conducerea Agenţiei Internaţionale pentru Energie.

"Este o propunere făcută de către cei de la Comisia Europeană, pentru ca eu să candidez pentru o poziţie într-o instituţie internaţională. Nu sunt singurul candidat. Sunt doar un candidat susţinut de Uniunea Europeană", a declarat Nicolescu, într-o intervenţie telefonică la "News Magazine", de la Antena 3.

Răzvan Nicolescu ocupă în prezent funcţia de preşedinte al Agenţiei Europene pentru Energie.

Întrebat de Andreea Stroe de ce a ales să anunţe pe Facebook faptul că nu va mai face parte din Guvernul Ponta, Nicolescu a afirmat că i s-a părut corect să îşi anunţe astfel prietenii, în momentul în care şi-a format o imagine clară în legătură cu ce se va întâmpla în Executiv.

Ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, şi-a anunţat demisia din Guvern, sâmbătă după-amiază, potrivit unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, în condiţiile în care portofoliul pe care îl deţine ar urma să nu se mai regăsească în noul Cabinet Ponta.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close