Răzvan Nicolescu, propunerea Comisiei Europene la şefia Agenţiei Internaţionale pentru Energie

de A.M.P    |    14 Dec 2014   •   10:23

Ministrul remaniat al Energiei, Răzvan Nicolescu, care şi-a anunţat ieri, într-o postare pe Facebook, demisia din Guvern, ar putea ajunge la conducerea Agenţiei Internaţionale pentru Energie.

"Este o propunere făcută de către cei de la Comisia Europeană, pentru ca eu să candidez pentru o poziţie într-o instituţie internaţională. Nu sunt singurul candidat. Sunt doar un candidat susţinut de Uniunea Europeană", a declarat Nicolescu, într-o intervenţie telefonică la "News Magazine", de la Antena 3.

Răzvan Nicolescu ocupă în prezent funcţia de preşedinte al Agenţiei Europene pentru Energie.

Întrebat de Andreea Stroe de ce a ales să anunţe pe Facebook faptul că nu va mai face parte din Guvernul Ponta, Nicolescu a afirmat că i s-a părut corect să îşi anunţe astfel prietenii, în momentul în care şi-a format o imagine clară în legătură cu ce se va întâmpla în Executiv.

Ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, şi-a anunţat demisia din Guvern, sâmbătă după-amiază, potrivit unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, în condiţiile în care portofoliul pe care îl deţine ar urma să nu se mai regăsească în noul Cabinet Ponta.

Parteneri
x close