Antena 3 CNN Actualitate Liberalul Răzvan Prişcă, fără să ştie că este în direct, a recunoscut din greşeală că a avut COVID: "Practic am fost bucuros că nu am dat şi la alţii"

Liberalul Răzvan Prişcă, fără să ştie că este în direct, a recunoscut din greşeală că a avut COVID: "Practic am fost bucuros că nu am dat şi la alţii"

Invitat "virtual" în emisiunea "Ediţie Specială", de la Antena 3, moderată de Sabina Iosub, deputatul PNL Răzvan Prişcă a recunoscut din greşeală că a avut COVID. El era acasă şi nu şi-a dat seama că a început discuţia în direct cu moderatoarea. Astfel, a fost auzit pe TV vorbind cu un coleg despre situaţia neplăcută prin care a trecut.

Liberalul Răzvan Prişcă, fără să ştie că este în direct, a recunoscut din greşeală că a avut COVID: "Practic am fost bucuros că nu am dat şi la alţii"
de Cristi Popovici    |    28 Oct 2020   •   18:30

Regulile pandemiei au schimbat formatele talk-show-urilor la TV, iar cei mai mulţi invitaţi intră în direct prin internet, de acasă. 

Aşa s-a întâmplat şi în emisiunea "Ediţie Specială" de la Antena 3, de miercuri. Printre invitaţii "virtuali" ai moderatoarei Sabina Iosub s-a numărat şi deputatul PNL Răzvan Prişcă, care a intrat în direct printr-o platformă on-line, de la el de acasă.

În debutul talk-show-ului, Prişcă nu şi-a dat seama că a început emisiunea şi a intrat pe post, în direct, vorbind cu un alt coleg despre faptul că a fost infectat cu COVID.

"M-am dus la altă firmă, tot privată. A venit să-mi ia de acasă şi am ieşit pozitiv. Că sâmbătă a fost gata cu gustul şi mirosul. Practic am fost bucuros că nu am dat la alţii. Practic asta a fost frica, să nu nenoroceşti pe alţii, că nu ştii cum reacţionează.", a fost discuţia privată a deputatului PNL, care nu şi-a închis microfonul laptopului, în timp ce era în direct la Antena 3.

În tot acest timp, moderatoarea Sabina Iosub a încercat să-l facă atent pe Prişcă de faptul că este în direct, fără succes însă. După câteva secunde, producătorul emisiunii l-a scos pe Prişcă din emisie, pentru a reface legătura.

La reluare, lui Prişcă i-a fost adus la cunoştinţă că a vorbit lucruri personale fără să ştie că este în direct.

Pus în încurcătură de situaţie, deputatul PNL a recunoscut că a făcut nişte teste săptămânile trecute şi că acum este sănătos, negativ.

 

×
Subiecte în articol: Liberalul Răzvan Prişcă
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close