Antena 3 CNN Actualitate Răzvan Savaliuc: Observ că avem un preşedinte care nu cunoaşte ce înseamnă sistemul judiciar din România

Răzvan Savaliuc: Observ că avem un preşedinte care nu cunoaşte ce înseamnă sistemul judiciar din România

Răzvan Savaliuc: Observ că avem un preşedinte care nu cunoaşte ce înseamnă sistemul judiciar din România
18 Mai 2015   •   18:16

Răzvan Savaliuc a comentat declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis referitoare la modificările la Codul penal şi Codul de procedură penală. Preşedintele a spus că nu este de acord cu aceste modificări.

„Observ că avem un preşedinte care nu cunoaşte ce înseamnă sistemul judiciar din România, nu cunoaşte realitatea în ceea ce priveşte prostiile imense din noile Coduri, penal şi de procedură penală, faptul că acolo sunt introduse prevederi ale celor care au gândit instituţiile de forţă şi statul apoliţienesc clădit în vremea lui Traian Băsescu, faptul că numai până în prezent CCR a dat decizii în 15 sau 25 de cazuri de articole din Codul de procedură penală, mai ales în care s-a reţinut că sunt texte de lege care sunt neconstituţionale, care încalcă drepturile omului. Din prisma acestei realităţi, nu ştiu cine l-a consiliat greşit pe Klaus Iohannis, care nu pare un cunoascător al sistemului judiciar, să spună o asemenea enormitate”, a declarat Răzvan Savaliuc în emisiunea 100 de Minute.

 

 

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close