Antena 3 CNN Actualitate Asigurarea RCA, obligatorie pentru toate mașinile

Asigurarea RCA, obligatorie pentru toate mașinile

Aproximativ două milioane de români sunt buni de plată, pentru rablele pe care le țin în curte. RCA-ul ar putea deveni obligatoriu pentru toate mașinile, inclusiv pentru cele care nu mai pot circula.

Asigurarea RCA, obligatorie pentru toate mașinile
Sursa foto: Hepta
de Roana Rotaru    |    04 Mai 2021   •   16:38

Asigurarea RCA devine obligatorie chiar și pentru mașinile care nu mai sunt folosite. Curtea Europeană de Justiție consideră că toate mașinile înmatriculate, din UE, trebuie să aibă RCA, până în momentul în care vor fi radiate.

Măsură se aplică chiar dacă aceste mașini sunt foarte vechi și nu mai sunt folosite. Practic, aproximativ două milioane de români sunt buni de plată pentru rablele din curte.

În România, la finalul anului 2020, erau înmatriculate, în total, peste nouă milioane de mașini, din care aproximativ două milioane erau mai vechi de 20 de ani și nu funcționau.

Curtea Europeană consideră că aceste mașini foarte vechi, care stau în curte și care nu sunt folosite reprezintă un risc și trebuie să aibă RCA.

×
Subiecte în articol: RCA rabla masini obligatoriu

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close