Antena 3 CNN Actualitate Reacția ambasadei SUA, după întâlnirea dintre Teodor Meleșcanu și Hans Klemm

Reacția ambasadei SUA, după întâlnirea dintre Teodor Meleșcanu și Hans Klemm

Reacția ambasadei SUA, după întâlnirea dintre Teodor Meleșcanu și Hans Klemm
Sursa foto: Foto: mae.ro
20 Ian 2017   •   16:05

Ambasada Statelor Unite preţuieşte dialogul continuu cu Guvernul şi cu alte instituţii ale statului român, precum şi cu publicul din România, pe teme de interes comun, se arată într-un comunicat al misiunii diplomatice la Bucureşti, transmis vineri AGERPRES. 

Declaraţia vine în contextul în care ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, s-a întâlnit, vineri, cu ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu. 

"Ambasada Statelor Unite la Bucureşti confirmă că ambasadorul Hans Klemm s-a întâlnit cu Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, mai devreme, în cursul acestei zile. Ambasadorul l-a felicitat pe ministru pentru numirea sa şi a subliniat angajamentul Statelor Unite faţă de consolidarea parteneriatului nostru strategic, parteneriat bazat pe valorile şi obiectivele comune ale promovării securităţii regionale, prosperităţii economice şi statului de drept", arată sursa citată. 

De asemenea, este subliniată importanţa pe care misiunea diplomatică o acordă dialogului cu instituţiile statului şi cu publicul din România. 

"Ambasada Statelor Unite preţuieşte dialogul continuu cu Guvernul şi cu alte instituţii ale statului român, precum şi cu publicul din România, pe teme de interes comun", se arată în comunicat.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Hans Klemm Teodor Meleşcanu
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close