Antena 3 CNN Actualitate Reacția Cameliei Bogdan la dezvăluirile Elenei Udrea- VIDEO

Reacția Cameliei Bogdan la dezvăluirile Elenei Udrea- VIDEO

Reacția Cameliei Bogdan la dezvăluirile Elenei Udrea- VIDEO
Sursa foto: FOTO: captură video/ Antena 3
20 Oct 2017   •   17:09

Camelia Bogdan, judecătoarea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu în dosarul Telepatia a comentat dezvăluirille făcute de Elena Udrea în fața Comisiei SRI. 

Reacția acesteia a fost prezentată la emisiunea 100 de minute de la Antena 3.

„Există un dosar la PÎCCJ, să se ducă să dea declaraţie! Ar trebui citată, eu nu am nicio calitate ca să solicit administrarea de probatorii. Se persistă în inocularea percepţiei că domnii de la SRI m-au sfătuit în chestiuni de combatere a spălării banilor/confiscare, ceea ce e hilar. Eu am creat doctrina în România, era firesc să creez şi practica. Dar, acum, eu nu exclud ca să fi fost filaţi în perioada aceea, ori ca altcineva să fi aflat soluţia, nu de la mine. Oricum, m-am gândit la o individualizare corectă până în ultima zi. Dar, repet, eu şi colegul ne puteam răzgândi. Oricum, dacă doamna Udrea ştie că s-a încălcat secretul deliberării şi nu a anunţat organele de urmărire penală, ar trebui încadrată fapta domniei sale la omisiunea sesizării, 267 Cod Penal. Se pedepseşte cu 3 ani închisoare”, a scris Camelia Bogdan.

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, joi, că la audierea în Comisia parlamentară de control al activităţii SRI a dat exemple de persoane care veneau din partea lui Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI, care îi transmiteau să nu „saboteze anumite acţiuni ale sistemului”, altfel va fi arestată.

Mai mult, Udrea a declarat cum Coldea, Maior şi Kovesi puneau la cale condamnări pe bandă rulantă şi pregăteau sentinţele oamenilor de afaceri și politici.

De asemenea, Elena Udrea a povestit, într-un interviu în exclusivitate pentru Sinteza Zilei că, în contextul relaţiilor tensionate dintre Antena 3 şi Traian Băsescu, au apărut personaje din serviciile secrete care au lansat un atac fără precedent împotriva lui Dan Voiculescu şi a postului nostru de televiziune.

×
Subiecte în articol: Camelia Bogdan reacția
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close