x close

Reacţia DSP Timiş despre femeia de 38 de ani depistată cu coronavirus

28 Feb 2020   •   17:38
Reacţia DSP Timiş despre femeia de 38 de ani depistată cu coronavirus

Gabriela Bubatu de la Direcția de Sănătate Publică, a intervenit în direct prin telefon la Antena 3, unde a vorbit despre cazul femeii de 38 de ani din Timişoara care a fost infectată cu virusul COVID-19.

''Direcţia de Sănătate Publică a anunţat serviciul 112 în vederea transportului persoanei în cauză, în condiţii de siguranţă, la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş din Timişoara, conform metodologiei.

Din primele informaţii obţinute de la pacientă, aceasta locuieşte singură. Prin personalul de specialitate, Direcţia de Sănătate Publică Timiş a demarat de urgenţă ancheta epidemiologică, deplasându-se la spitalul de Boli Infecţioase, pentru a obţine primele informaţii în vederea stabilirii contacţilor.

Ancheta se află în desfăşurare. Femeia este în drum spre spital, transportată cu izoleta, conform metodologiei. Dânsa s-a prezentat în data de 27 februarie, în Ambulatoriul Spitalului de Boli Infecţioase Victor Babeş din Timişoara. A fost consultată, i s-au făcut teste pentru gripa sezonieră care au ieşit negative'', a anunţat reprezentantul DSP Timiş.

Reacţia DSP Timiş despre femeia de 38 de ani depistată cu coronavirus

Citeşte mai multe despre:

Timis gabriela bubatu dsp timis coronavirus
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati