Antena 3 CNN Actualitate Reacția familiei Alexandrei Măceșanu, după ce a văzut transcriptul discuției dintre fată și operatorul 112: E sfâșietor!

Reacția familiei Alexandrei Măceșanu, după ce a văzut transcriptul discuției dintre fată și operatorul 112: E sfâșietor!

Reacția familiei Alexandrei Măceșanu, după ce a văzut transcriptul discuției dintre fată și operatorul 112: E sfâșietor!
30 Iul 2019   •   22:21

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a vorbit despre modul cum au reacționat părinții fetei după ce au văzut transcriptul dintre fata lor și operatorul 112.

”Înregistrările le-am văzut după-amiază, după ce colegii mei au făcut transcriptul. Părinții au ascultat, adică vărul meu da. Am rugat-o pe soția mea, am făcut în așa fel cât să se audă reacția. 

Reacția părinților nu pot să o exprim. E sfâșietor. Nu am ce să explic. Un alt polițist a vorbit de pe telefonul lui de imbecil ce e. A prezentat ce a vrut el. A greșit foarte mult prin asta. A vulnerabilizat-o foarte mult. Trebuia să sune doar o dată, iar primul dobitoc trebuia să îi spună nu mai sunați că vă localiăm după asta, ștergeți apelurile și vă vom găsi.

Părinții ei sunt niște oameni extrem de simpli, de modești, de calzi, de buni. Sunt oameni de la țară care au crescut-o în acel spirit. Era un copil cuminte, normal. Nici nu puteai să ai tupeul să îi spui vino mâine că a plecat cu unul. Nu era cu cluburi, cu fustiție, cu anturaje.

Vărul meu s-a dus la poliție miercuri seară.”, a spus Alexandru Cumpănașu.

Alexandru Cumpănașu spune că atât el, cât și restul familiei Alexandrei sunt convinși că fata a fost sechestrată și abuzată de Gheorghe Dincă, dar că nimeni nu crede că ea a fost ucisă acolo.

"Eu, familia Alecsandri, fratele meu, care e totuși polițist, suntem convinși fără niciun dubiu că Alexandra a fost eventual violată de acest nemernic, a fost sechestrată, dar în niciun caz nu mai cred, nici dacă vin cu probele ADN din cenușa butoiului că a fost efectiv omorătă acolo. Eu nu cred asta", a mărturisit Alexandru Cumpănașu.

×
Subiecte în articol: Alexandra Măceşanu Gheorghe Dincă
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close