Antena 3 CNN Actualitate Reacția fiului lui Ion Caramitru, după ce presa a scris că l-a agresat pe Valentin Dragnea

Reacția fiului lui Ion Caramitru, după ce presa a scris că l-a agresat pe Valentin Dragnea

Reacția fiului lui Ion Caramitru, după ce presa a scris că l-a agresat pe Valentin Dragnea
24 Sep 2018   •   22:04

Ștefan Caramitru, fiul marelui actor Ion Caramitru, despre care presa a scris că l-a agresat pe Valentin Dragnea, a transmis un comunicat de presă și a explicat că, deși este vecin cu Familia Dragnea, nu îi cunoaște personal.

'Locuiesc pe aceiași stradă cu Familia Dragnea în Cotroceni, însă nu ne cunoaștem. Într-adevăr, în urmă cu aproximativ 10 zile a avut loc un incident verbal minor în trafic pe strada unde locuiesc (mașina pe care o conduceam nu putea avansa din cauza autoturismului care bloca strada în care se aflau – ulterior am aflat – Valentin Dragnea și soția acestuia, conduși de un șofer). Am claxonat pentru a semnaliza prezența noastră și intenția de a avansa moment după care pasagerii au coborât din mașină', se arată în comunicatul lui Ștefan Caramitru.

Fiul actorului continuă explicând că 'În acel timp a avut loc o altercație verbala cu doamna Dragnea moment în care dl. Dragnea a plecat în grabă și a intrat în curtea imobilului. Soția acestuia ne-a persiflat, folosind o atitudine lipsita de eleganță, iar noi am reproșat asocierea cu PSD și agresivitatea generală față de cetățeni.

Mi-a fost greu sa nu reacționez la un atac verbal, în special după experiența avută în noaptea de 10 August împreună cu cei apropiați în Piața Victoriei. După câteva minute, incidentul s-a aplanat, fiecare ne-am retras la casele noastre. De atunci, nu am fost contactat de nimeni și nu am comunicat acest incident la terți, și nu a mai avut loc nici o discuție cu familia Dragnea'.

După ce Judecătoria Sectorului 5 a confirmat că se fac cercetări pentru ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, Caramitru transmite că nu a fost informat 'oficial' privind 'existența unei plângeri cu privire la această altercație verbală'.

Ștefan Caramitru se arată 'surprins de informațiile care se vehiculează în presă mai ales că nu am fost contactați pentru a ne exprima un punct de vedere'.

'Sunt șocat de detaliile prezentate de anumite trusturi de presă, care menționează „agresiuni' din partea mea si alte fapte care sunt foarte departe de realitate. Nu înțeleg cum acest incident minor a ajuns sa fie un subiect de presă, nu îmi doresc sa îl alimentez inutil și nici nu înțeleg argumentele unui asemenea demers jurnalistic', se mai arată în comunicatul de presă.

'Dacă într-adevăr exista o plângere penala cu privire la acest incident minor, vom răspunde oricăror solicitări din partea autorităților și vom furniza orice informație necesară pentru stabilirea adevărului', încheie Ștefan Caramitru.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu aproape două săptămâni pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei, în carierul Cotroceni.

Potrivit informaţiilor din timpul zilei de luni, Valentin Dragnea şi soţia acestuia au fost agresaţi verbal, pe stradă, chiar în faţa vilei în care locuiesc. Cei doi au sunat la '112'.

×
Subiecte în articol: Ion Caramitru
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close