Antena 3 CNN Actualitate Reacția Jandarmeriei, în cazul turiștilor israelieni agresați pe 10 august

Reacția Jandarmeriei, în cazul turiștilor israelieni agresați pe 10 august

Reacția Jandarmeriei, în cazul turiștilor israelieni agresați pe 10 august
Sursa foto: Foto: Facebook/Mihail-Ioan Bruștuc
16 Aug 2018   •   14:08

Maiorul Laurențiu Cazan, cel care a coordonat intervenția jandarmilor de pe 10 august, a vorbit la TVR și despre cei patru turiști israelieni dați jos dintr-un taxi și bătuți în zona Pieței Victoria.

"Activităţile punctuale, gen cea (...) cu israelienii, eu sunt ferm convins că fac obiectul cercetărilor de către Parchet (...) Este vorba de o situaţie după ce s-a intervenit pentru restabilirea ordinii publice, (...) e Titulescu, zona dinspre Banu Manta. Acolo era o zonă unde foarte multe persoane acţionau împotriva forţelor de jandarmerie (...) Noi ne-am dus cu efectivele către acea zonă să respingem acel grup pentru a restabili ordinea publică. O parte dintre ei foloseau taxiurile pentru a pleca din zonă (...).

Ca o măsură a noastră pentru a reuşi să identificăm persoanele respective a fost să verificăm şi acea zonă cu taxiuri (...) În calitate de comandant al acţiunii, vreau să îmi cer scuze faţă de toţi cei care poate au suferit în mod gratuit în urma intervenţiei noastre de restabilire a ordinii publice şi accept că este posibil să fi existat şi asemenea cazuri", a adăugat Laurenţiu Cazan. 

×
Subiecte în articol: protest jandarmi
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close