Antena 3 CNN Actualitate Reacția lui Cumpănașu, după ce o tânără a fost găsită moartă în apropiere de Caracal: "Încă o Alexandra!"

Reacția lui Cumpănașu, după ce o tânără a fost găsită moartă în apropiere de Caracal: "Încă o Alexandra!"

Alexandru Cumpănașu a intervenit în cazul Nicoletei Marcu, tânăra găsită moartă la opt zile de la dispariție, la câțiva kilometri distanță de Caracal.

Reacția lui Cumpănașu, după ce o tânără a fost găsită moartă în apropiere de Caracal: "Încă o Alexandra!"
05 Mai 2020   •   18:55

Alexandru Cumpănașu spune că Nicoleta poate fi considerată „Încă o Alexandra” și anunță că se va ocupa să vadă cum a fost gestionată căutarea ei.

Alexandru Cumpănașu a declarat o altă luptă împotriva Poliției Olt, aceeași care s-a ocupat de cazul Alexandrei Măceșanu, după ce Nicoleta Marcu, o tânără de 27 de ani din Slatina, a fost găsită moartă la opt zile de la dispariție, scrie Spynews.

„Un nou caz Caracal/Încă o "Alexandra": Nicoleta Marcu în vârstă de 27 ani din Slatina dispare duminica trecută, dispariție anunțată de mama acesteia. Poliția OLT (aceeași care s-a ocupat de cazul Alexandrei și care pun multă bază pe interlopi) NU sunt în stare să o găsească TIMP DE 8 ZILE‼️ După 8 zile cadavrul acesteia apare în răul OLT fără ca Poliția să fi fost în stare să o salveze sau să afle unde se află ‼️”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Alexandru Cumpanasu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close