Antena 3 CNN Actualitate Dumitru Dragomir a fost întrebat dacă renunță la mandatul de consilier după înfrângerea Gabrielei Firea. Cum a răspuns

Dumitru Dragomir a fost întrebat dacă renunță la mandatul de consilier după înfrângerea Gabrielei Firea. Cum a răspuns

Dumitru Dragomir a câștigat alături de Cornel Dinu, Elisabeta Lipă, Anghel Iordănescu și Daniel Pancu un loc în Consiliul General al Municipiului București pe listele PSD. Fostul șef LPF a anunțat că nu renunță la noua sa funcție după înfrângerea Gabrielei Firea la alegerie pentru Primăria Generală.

Dumitru Dragomir a fost întrebat dacă renunță la mandatul de consilier după înfrângerea Gabrielei Firea. Cum a răspuns
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    28 Sep 2020   •   21:00

"Rămân consilier, cum să renunț? Nu renunț la nimic! Am muncit și am făcut campanie electorală. Am fost prin parcuri, prin cluburi. Eu am mers și-am convins oamenii să ne voteze. Dacă făceau toți ca mine era altceva. Vreau să muncesc pentru oraș, pentru București, să facem treabă bună.

Chiar dacă nu am câștigat noi, trebuie să-i felicităm pe aleși și să punem mâna la treabă împreună. Trebuie să dăm drumul la treabă. Așteptăm rezultatele finale și vom avea o ședință la partid și vom vedea ce va urma", a declarat Dumitru Dragomir,  pentru GSP.

Daniel Pancu, însă, a lăsat să se înțeleagă că nu se aștepta să câștige postul.

"Ha, ha, ha, ha! Chiar am câştigat la alegeri? Voi ştiţi că fotbalul e viaţa mea şi rămân antrenor. Chiar acum fac analiza meciului de aseară şi apoi merg la antrenament, că vineri avem meci la Craiova", a spus Daniel Pancu, la Telekom Sport.

 

×
Subiecte în articol: Dumitru Dragomir Gabriela Firea
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close