Antena 3 CNN Actualitate Loteria acuzată de înșelăciune. Reacţia lui Ionuț Vîrlan, purtătorul de cuvânt al Loteriei Române - VIDEO

Loteria acuzată de înșelăciune. Reacţia lui Ionuț Vîrlan, purtătorul de cuvânt al Loteriei Române - VIDEO

Loteria acuzată de înșelăciune. Reacţia lui Ionuț Vîrlan, purtătorul de cuvânt al Loteriei Române - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
03 Ian 2019   •   20:25

Ionuț Vîrlan, purtătorul de cuvânt al Loteriei Române, a intervenit în direct prin telefon la Antena 3, unde a vorbit despre scandalul pornit în seara de Anul Nou, când jucătorii aşteptau două extrageri pentru acelaşi bilet cumpărat.

''Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, atât de Crăciun cât şi de Anul Nou, strategia Loteriei Române a fost de a oferi jucătorilor premii mai mari, astfel s-a decis organizarea de trageri cu suplimentarea fondului de câştiguri, la categoria I şi cu un preţ pe o variantă de joc mai mare, care a dus la acumularea unor fonduri de câştiguri mai mari. Această strategie a dat rezultate deoarece premiile oferite câştigătorilor au fost de trei ori mai mari decât la o tragere obişnuită, de aproximativ 4 milioane de lei. Avem vânzări în total de aproximativ 17 milioane de lei, iar 2.2 milioane de variante jucate. Mai mult decât atât, s-au oferit 47.000 de câştiguri, faţă de o tragere loto obişnuită care nu oferă mai mut de 20.000 de câştiguri, în cuantum de 3,9 milioane de lei'', a precizat purtătorul de cuvânt al Loteriei Române, Ionuţ Vîrlan.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close