Antena 3 CNN Actualitate Reacția lui Orban la fotografia în care este imortalizat când fumează într-un birou al Guvernului

Reacția lui Orban la fotografia în care este imortalizat când fumează într-un birou al Guvernului

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri seară, că nu ştie despre poza postată pe Facebook, în care este imortalizat fumând în unul dintre birourile din Guvern.

Reacția lui Orban la fotografia în care este imortalizat când fumează într-un birou al Guvernului
29 Mai 2020   •   22:53

 Totodată, acesta a precizat că dacă poza există, nu are ce face.

„Nu ştiu despre ce e vorba, când o să umblu o să mă uit. Acuma m-am dat jos din avion, am fost plecat la Mureş şi la Maramureş, habar n-am. Ştiu eu în ce poză apar? Şi ce să fac. Asta e. Dacă e o poză, e o poză. Asta e", a declarat premierul Ludovic Orban, vineri seară, pentru Mediafax.

Pe internet circulă o fotografie în care prim-ministrul Ludovic Orban şi alţi colegi din Guvern fumează şi consumă alcool într-un birou de la Guvern.

Imaginea a fost comentată, printre alții, de Radu Herjeu, membru al Consiliului Național al Audiovizualului (CNA).

"Concurs! Cine descoperă cele mai multe ilegalități ilustrate în această fotografie primește dreptul de fi mândru că nu a votat guvernul Lui!

După care, evident, va fi băgat la Mititica, să-i intre mințile-n cap!

PS: Bonus pentru cine ghicește din ce plante e făcut ceaiul din paharul din fața premierului, căci el ne-a spus că nu bea alcool!", a fost descrierea lui Radu Herjeu în postarea de pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Radu Herjeu
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close