Antena 3 CNN Actualitate Reacţia lui Radu Mazăre, la acuzaţiile lui Hamza Younes: Îl dau în judecată pentru tentativă de omor

Reacţia lui Radu Mazăre, la acuzaţiile lui Hamza Younes: Îl dau în judecată pentru tentativă de omor

Reacţia lui Radu Mazăre, la acuzaţiile lui Hamza Younes: Îl dau în judecată pentru tentativă de omor
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.C.    |    12 Aug 2013   •   17:26

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a comentat acuzaţiile aduse de atacantul Petrolului, care susţine că a fost bătut de "gorilele" edilului.

"Un băiat, care ulterior am aflat că ar fi fotbalist, se plimba cu skijetul total aiurea şi a intrat în mine, după care a început să mă înjure. După aceea a continuat să mă insulte şi să încerce să mă calce cu acel skijet. Eu mă plimbam liniştit cu zmeul şi a venit acest descreierat să dea peste mine!

Cum vă imaginaţi că aş fi putut să-l lovesc eu, cu un zmeu, pe el, care avea cai putere sub el?! Aştept să vină avocata şi voi face plângere împotriva acestui Hamza şi îl voi da în judecată pentru tentativă de omor. Am 30 de martori, printre care salvamarii", a spus Mazăre pentru gsp.ro.

Radu Mazăre a mai spus că fotbalistul ar fi fost aproape să accidenteze şi un copil cu skijet-ul şi că nu ştie nimic despre posibila corecţie fizică aplicată tunisianului.

"Domnule, eu nu sunt un tip agresiv. Eu ascultam muzică, mă plimbam liniştit pe mare cu acel zmeu. După acest incident eu am continuat să mă plimb cu zmeul, nu ştiu dacă a fost bătut sau ce a făcut el ulterior. Este chiar tupeist acest băiat şi n-ar fi rău să plece din ţară. Nu poţi să vii într-o ţară străină şi să faci ce vrei tu, să dai peste oameni că nu ştii să stăpâneşti un skijet!

Mă gândesc să interzic accesul la skijet pentru că acest băiat e un pericol şi aţi văzut accidentele tragice înregistrate de-a lungul timpului", a mai declarat primarul Constanţei, citat de gsp.ro.


×
Subiecte în articol: Radu Mazare
Parteneri
Ucigașul interlopului Emi Pian, condamnat definitiv la 10 ani de închisoare
x close