Antena 3 CNN Actualitate Reacția lui Tudorel Toader la decizia magistraților din Alba privind revocarea lui Augustin Lazăr: A vrut să mai tragă de timp?

Reacția lui Tudorel Toader la decizia magistraților din Alba privind revocarea lui Augustin Lazăr: A vrut să mai tragă de timp?

Reacția lui Tudorel Toader la decizia magistraților din Alba privind revocarea lui Augustin Lazăr: A vrut să mai tragă de timp?
27 Noi 2018   •   14:32

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, reacție  rapidă la decizia magistraților de la Curtea de Apel Alba de a trimite dosarul privind revocarea procurorului general, Augustin Lazăr, la Curtea de Apel București.

"Instanta de contencios administrativ a declinat competenta solutionarii actiunii procurorului general, de la domiciliul reclamantului catre instanta din Capitala. Oare autorul plangerii chiar nu cunostea regulile de competenta sau pur si simplu a vrut sa mai traga de timp ?", a scris Tudorel Toader pe Facebook.

Magistraţii de la Curtea de Apel Alba nu vor să judece contestaţia depusă de Lazăr la decizia de revocare din funcţie. Magistraţii şi-au declinat competenţa la Curtea de Apel Bucureşti. 

La termenul precedent, care a avut loc pe 20 noiembrie, instanța a hotărât să amâne procesul, la solicitarea avocatului care îl apără pe procurorul general Augustin Lazăr. 

×
Subiecte în articol: tudorel toader magistrati Alba revocare Lazar
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close