Antena 3 CNN Actualitate Reacția ministrului Sorin Cîmpeanu în cazul profesoarei care ținea "lecții" antivaccinare elevilor

Reacția ministrului Sorin Cîmpeanu în cazul profesoarei care ținea "lecții" antivaccinare elevilor

Ministrul Sorin Câmpeanu a anunțat la Antena 3 că va trimite corpul de control la școala din Botoșani unde o profesoară de muzică le ținea elevilor "lecții" antivaccinare.

Reacția ministrului Sorin Cîmpeanu în cazul profesoarei care ținea "lecții" antivaccinare elevilor
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    16 Oct 2021   •   12:53

În funcție de rezultatul anchetei, profesoara poate rămâne fără loc de muncă.

"Este revoltător, mai ales afirmațiia cu 'spitalele sunt abatoare'. Este o desconsiderare a muncii medicilor. Mai apoi se scuză doamna că nu a omorât pe nimeni. Însă treaba doamnei profesor de muzică este să predea muzica într-o școală de prestigiu, pentru că Liceul Teoretic "Grigore Antipa" din Botoșani este o școală de prestigiu. Este plătită de statul român pentru a preda muzica", a spus Sorin Cîmpeanu.

Întrebat dacă s-a deschis vreun dosar pe numele profesoarei, Sorin Cîmpeanu a răspuns:

"Vă garantez că da. Am vorbit cu doamna inspector școlar general de Botoșani. Mai mult decât atât, luni dimineață, la prima oră, vor fi prezenți doi reprezentanți ai Corpului de control al ministrului educației, iar sancțiunea, fără să ma antepronunț, cred că este ușor de anticipat.

Dacă cercetarea disciplinară va concluziona că merită sancțiunea cu desfacerea contractului de muncă, fiind suplinitor nu se va putea prezenta nici în anul viitor la concursul pentru ocuparea unui post", a mai spus ministrul Educației.

Profesoară din Botoșani: "Vrei să fii experimentul și cobaiul la nenorociții ăștia?"/"Testele sunt gata pozitive"

Situație halucinantă la o școală din Botoșani. Profesoară de muzică a fost înregistrată în momentul în care le spune elevilor că cei care se vaccinează anti-COVID-19 sunt cobai și ajung legumă în câțiva ani. Profesoara predă muzica în mai multe școli din Botoșani și este cunoscută drept o anti-vaccinistă și coronasceptică.

În înregistrările realizate cu telefonul, pe sub bancă, se observă cum profesoara Doina Amarandei stă la catedră fără mască de protecție. Ulterior, pe fundal, se aude discuția pe care o poartă cu elevii.

„Să fii experimentul și cobaiul la nenorociții ăștia” „Chiar și aici la școală m-am contrazis cu domnii colegi, cei care sunt vaccinați. Cei care nu sunt vaccinați îmi dau dreptate. Cei care sunt vaccinați, de acum, ce să mai spună? Nu mă mai contrazic cu nimeni, că îmi fac inimă rea și nu are rost. Fiecare face cum vrea cu corpul lui, nu? Du-te frate, dacă tu vrei să ajungi legumă peste doi ani, să fii experimentul și cobaiul la nenorociții ăștia de la Organizația Mondiala a Sănătății”, le-a spus profesoara copiilor, potrivit Libertatea.

Amarandei le-a explicat elevilor săi și că spitalele din România s-au transformat în adevărate abatoare, că toate persoanele care ajung la spital sunt declarate ca fiind infectate cu COVID și nu mai supraviețuiesc.

„Testele sunt gata pozitive. Poate ați auzit la știri. Eu nu am nimic cu nimeni, Doamne ferește, faceți ce vreți, dar sunteți tineri, copii, așa. Acuma am ajuns exact ca la Auschwitz, dacă te duci în spital nu mai ieși viu de acolo. Exact ca la un abator. Te-ai dus acolo, ți-o făcut cruce”, a conchis profesoara.

×

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

SUA, despre atacurile cu drone din Rusia: "Nu vom permite Ucrainei să organizeze atacuri în afara frontierelor sale"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close