Antena 3 CNN Actualitate Reacția ministrului Transporturilor după deschiderea dosarului penal: „Nu o să las pe nimeni să confiște un brand național precum TAROM. Plătim orice”

Reacția ministrului Transporturilor după deschiderea dosarului penal: „Nu o să las pe nimeni să confiște un brand național precum TAROM. Plătim orice”

Reacția ministrului Transporturilor după deschiderea dosarului penal: „Nu o să las pe nimeni să confiște un brand național precum TAROM. Plătim orice”
Sursa foto: foto- Facebook
11 Apr 2019   •   14:01

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, reacţionează vehement, după ce a aflat că este vizat într-un nou dosar penal deschis la Parchetul General.  

"Înseamnă că încep să deranjez foarte multe persoane că îmi fac treaba, deblochez proiecte, deblochez legislație, asta este viața, eu merg mai departe cu proiectele pentru infrastructură. Eu nu o să las pe nimeni în țara asta să confiște un brand național cum a fost TAROM. Au vrut să ne ia TAROM, nu i-am lăsat, am schimbat conducerea. Dacă acesta e prețul pe care trebuie să-l plătesc, nu e nicio problemă, pentru TAROM plătim orice", a susținut ministrul.

Citiți și Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, vizat într-un nou dosar penal

Întrebat pe cine deranjează, Răzvan Cuc a făcut referire la persoanele care nu și-au putut face agenda proprie la TAROM. 

Săptămâna trecută, Răzvan Cuc a fost citat în calitate de martor într-un alt dosar, tot la Direcţia Naţională Anticorupţie. 

Citiți și Ministrul Transporturilor, audiat la DNA. Răzvan Cuc are calitate de martor într-un dosar

 

×
Subiecte în articol: reactie Răzvan Cuc
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close