Antena 3 CNN Actualitate Reacția prezentatoarei tv din România al cărei soț a fost ucis

Reacția prezentatoarei tv din România al cărei soț a fost ucis

Reacția prezentatoarei tv din România al cărei soț a fost ucis
18 Iul 2015   •   23:47

"Dreptate mi-a trebuit,iată mi s-a făcut dreptate ! Atât a putut face Justiţia Română, cu legislaţia ei modernă şi europeană .De la 13 ani şi 8 luni de închisoare acum lui Hodiş i-a crescut pedeapsa la 14 ani. Cred că ucigaşul lui Vale se tăvăleşte de râs. În plus am fost informată că am mai puţine drepturi decât el.Criminalul are dreptul de a se adresa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, dar eu în calitate de parte vătămată, nu am acest drept. Prin urmare pentru mine procesul se opreşte aici. Rămân însă o serie de întrebări fără răspuns. Unde se afla ascunse ţeava metalică si portofelul sustras? Aceste obiecte nu vor mai fi găsite niciodată din simplul motiv că ucigaşul nu îşi mai aminteşte... iar Justiţia ştie.... numai ce îşi aminteşte criminalul...!
'Uitucul' nu a uitat însă de Curtea de Apel Timişoara. Mai dolofan,mai odihnit,a venit să ceară mai puţină puşcărie pentru că a luat o viaţă. De ce mă mir ? Nici măcar nu a fost încadrat la omor calificat.Şi nici la tâlhărie,de unde rezultă că ucigaşul lui Vale e de fapt un simplu hoţ . Şi totuşi... Nu am crezut că voi trăi să văd vreodată aşa ceva: Un proces penal pentru omor care a durat 15 minute in condiţiile în care o conferinţă de presă în care Justiţia ne demonstrează prin statistici cât e de eficientă... durează cel puţin jumătate de oră...! Iată, acum statistica va arăta şi mai bine...încă un proces penal pentru omor ...a fost bifat!", a scris prezentatoarea tv, pe Facebook.

Curtea de Apel Timişoara l-a condamnat la 14 ani de închisoare pe arădeanul arestat în luna martie după ce şi-a bătut crunt patronul, Valentin Costea, soţul unei cunoscute prezentatoare tv din oraş, care ulterior a murit în spital, majorându-i acestuia cu două luni pedeapsa dată de Tribunalul Arad.

×
Subiecte în articol: criminal ucigas prezentatoare tv
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close