Antena 3 CNN Actualitate Reacția procurorului general al României după modificările la legea grațierii

Reacția procurorului general al României după modificările la legea grațierii

Reacția procurorului general al României după modificările la legea grațierii
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    04 Mai 2017   •   13:20

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a afirmat joi, cu privire la amendamentele aduse la proiectul de lege privind graţierea, că Ministerul Public susţine punctul de vedere al CSM, care spune că un asemenea act normativ va crea un sentiment de insecuritate în public.

„Aş dori să amintesc punctul de vedere al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) care spune că un asemenea act normativ va crea un sentiment de insecuritate în public. Ministerul Public a susţinut acest punct de vedere în cadrul Comisiei, avem strategii ale ministerului Justiţiei şi ale instituţiilor care lucrează în domeniul justiţiei, pentru a combate corupţia. Ele pot fi văzute site-ul ministerului justiţiei, sunt pe 5 ani, şi noi trebuie să ne înscriem pe acesta direcţie a strategiilor cunoscute. Eu vă spun care sunt strategiile noastre, să va spun alţii de ce ar fi benefică”, a declarat Augustin Lazăr la intrarea în CSM.

Comisia juridică a exceptat, joi, de la graţiere luarea de mită, traficul de influenţă, darea de mită şi cumpărarea de influenţă, la solicitarea senatorului PNL Daniel Fenechiu.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close