Antena 3 CNN Actualitate Reacția PSD după ce Ludovic Orban s-a întâlnit cu guvernatorul BNR: Liberalii recunosc spăşiţi că situaţia României este una stabilă

Reacția PSD după ce Ludovic Orban s-a întâlnit cu guvernatorul BNR: Liberalii recunosc spăşiţi că situaţia României este una stabilă

Reacția PSD după ce Ludovic Orban s-a întâlnit cu guvernatorul BNR:  Liberalii recunosc spăşiţi că situaţia României este una stabilă
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Oct 2019   •   13:12

PSD reacționează dur după ce liderul PNL, Ludovic Orban, s-a întâlnit cu guvernatorul BNR pentru a afla care este situația economică actuală a României. 

Reprezentanții PSD susțin că liberalii au susținut o propagandă mincinoasă în ultimii ani, iar acum recunosc situația stabilă în ceea ce privește bugetul României. 

”Ludovic Orban, premierul fără Guvern, recunoaște că a discutat cu Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, și că nu sunt motive de îngrijorare în ceea ce privește situația economică a României.

După toată propaganda mincinoasă din ultimii ani, îi vedem acum pe liberali recunoscând spășiți că situația României este una stabilă, cu potențial de creștere continuă. Nici greaua moștenire nu mai e ce era odată...”, scriu reprezentanții PSD pe pagina oficială de Facebook. 

„Nu cred că este motiv de îngrijorare foarte serioasă. Situația poate fi ținută sub control, putem să fim la linia de plutire și chiar să începem să creștem”, a declarat liderul PNL la Digi 24.

×
Subiecte în articol: PSD BNR Ludovic Orban Mugur Isarescu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close