Antena 3 Actualitate Reacția PSD la refuzul lui Klaus Iohannis: „Preşedintele Iohannis mai uită sau ignoră şi faptul că PSD si-a exprimat public sprijinul faţă de referendum”

Reacția PSD la refuzul lui Klaus Iohannis: „Preşedintele Iohannis mai uită sau ignoră şi faptul că PSD si-a exprimat public sprijinul faţă de referendum”

15 Mai 2019   •   14:28
Reacția PSD la refuzul lui Klaus Iohannis: „Preşedintele Iohannis mai uită sau ignoră şi faptul că PSD si-a exprimat public sprijinul faţă de referendum”

Partidul Social Demorat  a reacționat  în ceea ce privește refuzul președintelui Klaus Iohannis.

Președintele a anunțat că refuză propunerile de remaniere făcute de Viorica Dăncilă: Eugen Nicolicea, la Ministerul Justiției, Oana Florea, la Ministerul Fondurilor Europene și Liviu Tit Brăiloiu, la Ministerul pentru Românii de pretutindeni.

„Iohannis e supărat că României îi merge bine! Iohannis nu poate să facă diferenţa dintre un succes al românilor şi interesul său electoral. Chiar în ziua în care INS anunţă oficial că România are a doua cea mai mare creştere economică din Europa, de 5%, Iohannis pretinde că guvernarea PSD nu ar fi făcut nimic bun”, se arată într-un comunicat de presă al PSD.

Potrivit comunicatului, preşedintele Iohannis ”mai uită sau ignoră” şi faptul că PSD si-a exprimat public sprijinul faţă de referendum.

„În mod fals, încearcă să inducă ideea că sunt două feluri de români: unii care ar susţine şi unii care n-ar susţine lupta anticorupţie. În realitate toţi românii sunt de acord cu lupta anticorupţie, atât timp cât sunt respectate drepturile fundamentale ale omului. Ştirea reală a zilei este că România reuşeşte să obţină o creştere economică de 3 ori mai mare decât media Uniunii Europene! Este un rezultat al bunei guvernări care dă speranţe oamenilor că viaţa lor se va îmbunătăţi în următoarea perioadă. Aşa cum în anii precedenţi PSD a mărit pensiile şi salariile, tot aşa vom lua măsuri ca roadele acestei creşteri economice să se regăsească şi de acum înainte, în viaţa şi buzunarele românilor”, se mai arată în comunicat.

Citește Și Klaus Iohannis refuză remanierea propusă de PSD: Nu e făcută pentru a guverna mai bine!

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close