Antena 3 CNN Actualitate Reacția Spitalului Județean de Urgență Ilfov, în cazul medicului fals de la Ginecologie: „Documentele pe care le avem atestă că doamna este medic”

Reacția Spitalului Județean de Urgență Ilfov, în cazul medicului fals de la Ginecologie: „Documentele pe care le avem atestă că doamna este medic”

Reacția Spitalului Județean de Urgență Ilfov, în cazul medicului fals de la Ginecologie: „Documentele pe care le avem atestă că doamna este medic”
12 Feb 2019   •   13:54

În urma apariției în presă a informațiilor potrivit cărora ar exista un alt medic fals, Raluca Daniela Bîrsan, la Spitalului Județean de Urgență Ilfov, medicul Dan Blendea, purtătorul de cuvânt al spitalului, și Dorin Bejan, șeful secției de Ginecologie, au organizat o conferință de presă pentru a lămuri aceste aspecte. 

Dan Blendea a declarat că „am văzut-o pe Raluca Bîrsan în spital prin 2009, ca studentă”. 

Dr. Dan Blendea recunoaște că, la dosarul depus la spital de medicul voluntar Raluca Bîrsan, ea apare ca medic de familie autorizat.”Se fac cerecetări”, au adăugat ei. 

„Dar, până la proba contrarie, documentele pe care le avem atestă că doamna este medic”, au conchis cei doi reprezentanți ai spitalului public.

Afirmațiile celor doi au fost făcute după dezvăluirile că o femeie activează la secția de Ginecologie a unității spitalicești, pe baza unui contract de „voluntar cu activitate medicală”, fără parafă de la DSP şi fără nici un aviz de la Colegiul Medicilor. 

Citiți și Un alt fals medic! O femeie și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani într-un spital de stat

×
Subiecte în articol: medic reacția Ilfov fals
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close