Antena 3 CNN Actualitate Reacţia suporterilor după scandalul de la metrou: Jandarmeria face, din nou, abuzuri! 

Reacţia suporterilor după scandalul de la metrou: Jandarmeria face, din nou, abuzuri! 

Steliştii reacţionează după incidentul de la metrou în care 30 de suporteri agresivi au fost reținuți de jandarmi și conduși la secția de poliție. Într-o postare pe contul oficial de Facebook al suporterilor stelişti, aceştia acuză Jandarmeria de abuz şi reacţie exagerată.  

Reacţia suporterilor după scandalul de la metrou: Jandarmeria face, din nou, abuzuri! 
de Dana Musceleanu    |    02 Oct 2020   •   19:15

Suporterii stelişti spun că nu au provocat cu nimic oamenii de ordine şi reacţia acestora ar fi fost total nepotrivită. 

"Neavând posibilitatea de a susține echipa din peluză, suporterii Stelei au dorit să salute și să încurajeze jucătorii la sosirea pe stadionul Dinamo

Întorși din drum de jandarmi, aceștia au fost scoși din metrou, imobilizați și bătuți de paznicii privați ai interlopilor.

În intervenția lor, fără cap, jandarmii au dat cu gaze lacrimogene în metrou, spațiu închis, plin de oameni, unde erau copii, femei și alte persoane a căror singura vină e că foloseau transportul public în București!

Nemaiavând activitate pe stadioane de ceva vreme și nici interlopi de apărat, Jandermeria și-a dat, din nou, în petec și demonstrează, încă o dată, că nu lucrează în interesul celor pe care trebuie să-i apere, cetățenii!", se arată în mesajul suporterilor.

"Suporterii nu au fot violenţi"

În mesajul transmis pe reţeaua de socializare, suporterii susţin că nu au fost violenţi şi nici nu au folosit materiale pirotehnice ori arme albe.

"Fără nicio provocare, suporterii aflați în metrou au fost scoși cu forța, puși la podea și loviți în timp ce erau jos.

Pentru avea o imagine clară, trebuie să precizăm ca suporterii nu au fost violenți, nu au folosit materiale pirotehnice, purtau măști, nu au agresat nici macar verbal pe altcineva, fie ei cetățeni, jandarmi sau suporteri ai echipei adverse, și, în niciun caz, nu au avut la ei ARME ALBE!, așa cum vor să manipuleze prin știrile apărute în ultimele ore", au mai precizat steliştii.

×
Subiecte în articol: Dinamo steaua
Parteneri
"Tată, unde ai plecat?" | Oamenii se zguduie de plâns peste ruinele care le-au îngropat familiile
x close