Antena 3 CNN Actualitate Reacția unui medic de la Urgențe după scandalul apelurilor Alexandrei la 112: Acesta e adevărul!

Reacția unui medic de la Urgențe după scandalul apelurilor Alexandrei la 112: Acesta e adevărul!

Reacția unui medic de la Urgențe după scandalul apelurilor Alexandrei la 112: Acesta e adevărul!
31 Iul 2019   •   11:34

Dr. Florin Ştefan, directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Brăila, susține că dispecerii de la 112 fac frecvent gafe grave, care pun în pericol vieţile pacienţilor, scrie Obiectiv Vocea Brăilei.

 „În jur de 6-8 minute durează până ajunge apelul la noi, la Ambulanţă, după ce a fost preluat de dispecerat. E foarte mult! De ce să dureze atât?! Păi, am luat telefoanele la foarte mulţi oameni să văd când a sunat omul la 112 şi vă arăt când ne-a venit nouă apelul.  Se întâmplă asta, pentru că pun întrebări aiurea, să nu mai spun că ne trimit şi aiurea, la adrese greşite”, a semnalat dr. Florin Ştefan, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Brăila. În acest sens, medicul brăilean a venit şi cu exemple, povestind un caz petrecut recent, care s-ar fi putut încheia dramatic. „Vă dau un exemplu de săptămâna trecută. Mă trimite la Tufeşti la o gravidă inconştientă(...)Când am intrat în Tufeşti, ne sună fata de la 112 care a preluat apelul, şi ne spune că, de fapt, nu este în Tufeşti, este în Viziru. Şi să nu mai zic că ne dau adrese din alt judeţ”, a sesizat dr. Florin Ştefan. 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close