Antena 3 Actualitate Reacţia Vioricăi Dăncilă după agresarea jurnaliştilor Antena 3 - VIDEO

Reacţia Vioricăi Dăncilă după agresarea jurnaliştilor Antena 3 - VIDEO

25 Feb 2019   •   19:53
Reacţia Vioricăi Dăncilă după agresarea jurnaliştilor Antena 3 - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3

Premierul Viorica Dăncilă reacţionează după violenţele de la protestele pe tema ordonanţei din justiţiei. Premierul a criticat modul în care unii protestatari au atacat, cu ouă sau vopsea, sediul Ministerului Justiţiei, dar şi atacul la adresa echipelor Antena 3, la mitingul de aseară din Piaţa Victoriei.

''Respectarea democraţiei presupune libertatea presei, indiferent că un post te critică sau te laudă, iar ceea ce s-a întâmplat aseară la demonstraţiile care au avut loc în faţa Palatului Victoria, după părerea mea, cred că ar trebui să ridice semne de întrebare chiar la nivelul presei şi că ar trebui să creeze o solidaritate, indifererent de trustul de presă. Libertatea presei trebuie respectată în România. Fiecare trebuie să îşi spună punctul de vedere, iar faptul că cetăţenii care trebuiau să manifeste paşnic, s-au manifestat într-un mod care nu le face cinste, pentru mine este de neacceptat'', a declarat Viorica Dăncilă.

Citește și: Incident în Piața Victoriei! Echipă Antena 3, agresată de liderii #Rezist

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close