Antena 3 CNN Actualitate Reacţie acidă a lui Alexandru Cumpănaşu după declaraţiile şefului DIICOT: Vreți pikamere, fraților, ce vreți?

Reacţie acidă a lui Alexandru Cumpănaşu după declaraţiile şefului DIICOT: Vreți pikamere, fraților, ce vreți?

Reacţie acidă a lui Alexandru Cumpănaşu după declaraţiile şefului DIICOT: Vreți pikamere, fraților, ce vreți?
01 Aug 2019   •   08:06

Reacţie acidă a lui Alexandru Cumpănaşu după declaraţiile şefului DIICOT. Unchiul Alexandrei a spus că cei responsabili de tergiversarea anchetei trebuie să meargă la puşcărie dacă se va dovedi că fata a decedat. 

Cumpănaşu a mai declarat că era mai importantă finalizarea cercetărilor decât expertiza psihiatrică a lui Gheorghe Dincă.

”Din momentul în care a rescunoscut, până a fost trimis la București pentru expertiză, n-au avut timp procurorii și poliția să răscoleasca 1000 mp? Au cerut ajutorul cuiva și nu i l-au dat? Vreți pikamere, fraților, ce vreți? Că întreaga țară e alături de noi. Dacă au nevoi de orice să apeleze, că trimit elicopter.

Pentru mine e incalificabil ca cercetările la fața locului n-a fost finalizată până în momentul de față din momentul în care a recunoscut. Niște ticăloși care n-au ce căuta în sistemul ăsta și care trebuie să meargă la pușcărie dacă Alexandra a decedat”, a spus Cumpănașu.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close