Antena 3 CNN Actualitate Reacția Ambasadei Rusiei în România, după atacul din această dimineață

Reacția Ambasadei Rusiei în România, după atacul din această dimineață

Ambasada Rusiei în România a reacționat, miercuri, după ce un bărbat a intrat cu mașina în gardul instituției și apoi și-a dat foc.

Reacția Ambasadei Rusiei în România, după atacul din această dimineață
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    06 Apr 2022   •   12:02

Instituția transmite condoleanțe familiei lui Bogdan Drăghici și spune că victima a comis acest act ”sub influența unei explozii de isterie anti-rusă în legătură cu o provocare regizată în orașul Bucea”.

În context, instituția precizează că va face propria anchetă în acest caz.

Ambasada își exprimă profundele condoleanțe rudelor și prietenilor bărbatului care și-a dat foc în mașina după încercarea eșuată de a lovi porțile Ambasadei Rusiei în România.

Trebuie să afirmăm cu regret că oricare ar fi motivele șoferului, nu există nicio îndoială că acesta a comis acest act sub influența unei explozii de isterie anti-rusă în legătură cu o provocare regizata în orașul Bucea. 

În acest mic oraș ucrainean, nu departe de Kiev, abandonat de armata rusă în urma acordurilor încheiate la Istanbul pe 30 martie, naționaliștii ucraineni au masacrat civili, punând vina pe personalul militar rus. 

De fapt, persoana respectivă a devenit victima unei propagande militare nestăpânite a regizolrilor neo-naziști aflați la putere la Kiev și a patronilor lor occidentali, care, fără să aștepte rezultatele unei examinări medico-legale și ale mărturiei martorilor oculari, au lansat o campanie împotriva Federației Ruse pe fundalul desfășurării operațiuni militare speciale în Ucraina.

Imperiul minciunilor Occidentului colectiv necesită sacrificii sângeroase, tehnologia a fost elaborată de mult timp, atât în ​​Siria în cazul provocărilor Căștilor Albe, cât și în 2014, în timpul loviturii de stat din Ucraina (”Suta Cerească”). 

În același timp, suntem convinși că „făcătorii de adevăr” din mass-media ucraineană și occidentală, blogosfera vor lăsa în mod tradițional în tăcere faptele dezvăluite de tortură a prizonierilor de război ruși, agresiune și crime brutale ale locuitorilor din Mariupol și alte orașe din Ucraina.

La rândul nostru, îi subliniem și îi informăm pe cei care nu au posibilitatea de a primi informații obiective, aflându-se sub capota mainstreamului propagandei militare occidentale, că scopurile operațiunii militare speciale din Ucraina sunt: 

​​1) protejarea populației a republicilor populare Donețk și Luhansk de la genocidul efectuat timp de 8 ani de către neonaziști ucraineni; 

2) demilitarizarea Ucrainei, care a devenit un avanpost militar anti-rus al NATO, ameninţând securitatea naţională a ţării noastre; 

3) denazificarea Ucrainei, unde Occidentul colectiv a tolerat în mod deliberat creșterea sentimentelor radicale de dreapta pentru a crea un proiect geopolitic „anti-Rusia”. 

Cea mai importantă prioritate, după cum a remarcat Comandantul Suprem Vladimir Putin, este evitarea victimelor civile prin toate mijloacele”, se arată în comunicat.

Radu Tudor: ”Bogdan Drăghici a folosit războiul din Ucraina pentru a se victimiza. El era disperat că merge la închisoare”

Analistul militar Radu Tudor spune că gestul lui Bogdan Drăghici, de miercuri dimineață, de a intra cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti şi a-și da foc, nu are nicio legătură cu războiul din Ucraina, așa cum acesta pretinde.

Problema bărbatului este aceea că el trebuia să meargă la închisoare, după ce își batjocorise fiica, mai spune jurnalistul Antena 3.

”Incidentul din această dimineață nu are nicio legatură cu războiul declanșat de Rusia în Ucraina”, spune Radu Tudor.

Ultima postare pe Facebook a lui Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu mașina în Ambasada Rusiei: ”Și eu sunt ucrainean!”

Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti şi-a dat foc, miercuri dimineață, condamnă agresiunea Rusiei asupra Ucrainei, în ultima sa postare de Facebook.

”Și eu sunt ucrainean! Ar fi minunat să ne considerăm toți ucraineni, până când se va sfârși definitiv războiul oribil, care pune în pericol de moarte întreaga omenire!

Pare atât de departe primăvara lui 2019, când mi-am serbat ziua de naștere la Kiev, într-o metropola strălucitoare, populată de oameni fericiți să savureze o primăvară superbă”, este ultima postare a lui Bogdan Drăghici, făcută luni, pe contul său de Facebook.

Bogdan Drăghici, şoferul care a murit carbonizat, fusese condamnat după ce şi-a batjocorit fiica

Potrivit unor surse Antena 3, Bogdan Drăghici a fost condamnat, ieri, la 15 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, într-un dosar în care era acuzat că şi-a batjocorit fiica.

De asemenea, el era cercetat şi într-un alt dosar penal, tot pentru infracţiuni de agresiune sexuală.

Bogdan Gheorghe Drăghici avea interdicţia de a părăsi ţara până la data de 26 mai 2022 şi se afla sub control judiciar.

El este bărbatul care şi-a dat foc şi a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti

Bogdan Drăghici este bărbatul care şi-a dat foc şi a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti.

Bogdan Drăghici s-a urcat, în această dimineaţă, la volanul maşinii înmtriculate pe numele tatălui său şi a condus până la Ambasada Rusiei la Bucureşti.

În momentul în care a ajuns în zonă, el s-a stropit cu benzină, şi-a dat foc şi apoi a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei.

Un şofer a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti şi a murit carbonizat

×
Subiecte în articol: Bogdan Drăghici ambasada rusiei atac
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close