Antena 3 CNN Actualitate Reacția unui canadian, după ce a gustat pentru prima dată ciorbă de burtă în România: "Sunt paste sau calamari? În mod cert, calamari!"

Reacția unui canadian, după ce a gustat pentru prima dată ciorbă de burtă în România: "Sunt paste sau calamari? În mod cert, calamari!"

Un canadian, cunoscut pe rețelele de socializare ca dr. Hobbs, a devenit celebru după ce a început să deguste mâncăruri din diferite colțuri ale lumii. De data aceasta, a venit și rândul gastronomiei românești să primească o notă.

Reacția unui canadian, după ce a gustat pentru prima dată ciorbă de burtă în România: "Sunt paste sau calamari? În mod cert, calamari!"
Sursa foto: TikTok
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Oct 2023   •   18:17

Sarmale, ciorbă de burtă, cozonac și colivă, acestea sunt preparate tradiționale românești pe care Dr. Hobbs le-a gustat în România. Pe canalul său de TikTok, acesta și-a împărtășit părerea pentru urmăritorii săi. Clipul său a strâns rapid peste jumătate de milion de aprecieri și aproape 16.000 de comentarii din toată lumea, fiind redistribuit de aproape 11.000 de ori.

Primul fel degustat au fost sarmalele, care au primit nota 8 din 10. "Wow, atât de gustoase și conțin o chiftea de carne", a spus canadianul despre acest preparat.

Al doilea fel degustat a fost ciorba de burtă, pe care a numit-o "cel mai tradițional preparat românesc".

Citește și:  Un român, care a atacat cu spray paralizant o vânzătoare pentru câțiva euro în Austria, a fost capturat în România

"Nu am idee din ce este făcută! Sunt paste sau calamari? În mod cert sunt calamari", a concluzionat acesta. 

Ciorba a primit doar nota 5,2 din 10. Pentru desert, canadianul a ales cozonacul pe care la comparat cu o pâine cu ciocolată, fiindu-i în totalitate pe plac. Cozonacul a primit nota 8,6 din 10.

@ghobs Replying to @Messi_Goat_10 ♬ Jale - Djeale Romanian Remix - Jador & Emilia & Costi

Cireașa de pe tort a fost coliva, despre care bărbatul nu știa prea multe informații. Totuși, i-a atras foarte mult atenția semnul crucii de pe colivă. 

 "De ce are o cruce pe ea? Wow, este atât de interesant! Cel mai măreț tort pe care l-am văzut vreodată! Are gust de budincă de orez, delicios!", a concluzionat acesta, oferind colivei nota 8.

 

×
Subiecte în articol: influenceri produse tradiţionale
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close